неділю, 28 травня 2017 р.

Чергову «порцію» львівського сміття виявили поблизу Потіївки



Поблизу села Потіївка Радомишльського району Житомирської області виявили великі купи сміття.
Про це на свої сторінці у Фейсбук написав житомирський фотограф Леонід Шевччук.
«Житомирська область. Заїзд з Черняхова не доїжджаючи до села Потіївки, 5 км справа стоянка з естакадой…», - написав Леонід Шевчук.
Селищний голова села Потіївки Радомишльського району Володимир Майструк підтвердив Житомир.info інформацію про виявлене львівське сміття неподалік населеного пункту.
«Виявили це сміття днів три назад за кілометрів 5 від села Потіївки. Воно знаходиться на території Черняхівського району, це майже на межі з Радомишльським районом. Там є заїзд для ремонту автомобілів. Виявили одну машину, потім другу машину, третю. А вчора ми вже поїхали і перекопали там, аби не було заїзду туди. Є львівські документи, чеки, все як не може бути. Звернулися до поліції, повідомили голову Черняхівської РДА. Поки ми не знаємо, куди його утилізувати і дівати. Самих машин зі сміття ніхто не бачив, більше за все, це було в ночі», - розказав Володимир Майстук.
Нагадаємо, з жовтня 2016 року зафіксовано 23 факти перевезення сміття зі Львівської області. В кожному з випадків водії сміттєвозів намагалися вивантажити сміття в непризначених для цього місцях. Зокрема, планували залишити відходи в Вінницькій, Дніпропетровській, Сумській, Житомирській, Запорізькій, Полтавській, Черкаській і Донецькій областях.
Як повідомляв Житомир.info, у суботу 11 березня поблизу міста Малин Житомирської області виявили чотири вантажівки з львівським сміттям. 12 березня в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області жителі села виявили величезну купу сміття, на узбіччі між селами Красносілка та Ковалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар