пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Відкритий лист мешканців Потіївки до корпорації “АТБ”


Шановне керівництво мережі “АТБ”! Ми, мешканці Потіївки, звертаємося до вас, як до найбільшої та найкращої української мережі супермаркетів, в якій ми завжди скуповуємося, коли буваємо в містах. Ми хочемо, щоб “АТБ-Маркет” також з'явився у нашому селі. Зараз розповімо, що це за населений пункт і чому в ньому можна створити супермаркет. Перелічимо переваги:

1) Географія. Село Потіївка Радомишльського району Житомирської області — це колишній районний центр, столиця ОТГ. Це не якесь глухе село, а це центральний населений пункт для значної частини сходу Житомирської області. Потіївкка розташована на перетині трьох шосе обласного значення (дороги Малин-Житомир, Радомишль-Малин, Радомишль-Житомир). Через це село часто їздять вантажівки з продукцією АТБ, які прямують від Житомира до Малина.

2) Демографія. В селі Потіївка живуть біля 2 тисяч мешканців. В навколишній селах живуть 1,5 тисячі мешканців. А супермаркети АТБ бувають й в менших селах, як Лісники (десь 1500 мешканців), Стоянка (400 мешканців) на Київщині. Також в селі є обласний інтернат, через село йде інтенсивний рух автомобілів, автобусів, тому кількість клієнтів буде достатня.

3) Інфраструктура. Потіївка має інфраструктуру, якій позаздрить будь-яке село України. Тут є: інтернат, ліцей, дитсадок, кінотеатр, аптека, базар, банкомат, адміністрація ОТГ, пожежна станція, відділення “Нової пошти”, нічне освітлення вулиць.

4) Попит. Мешканці Потіївки, навколишніх сіл та автолюбителі, що їдуть через село, обов'язково будуть скуповуватися лише у вас, й назавжди забудуть про існуючі сільські магазини з залежаною, зіпсованою продукцією за завищеними цінами.

Дякуємо за розгляд кандидатури нашого села стосовно розширення вашої мережі. Тепер слово за вами.

P.S. Непоганим місцем для розміщення супермаркету є ділянка, де стоїть недобудований сільський будинок культури (який необхідно знести).


Немає коментарів:

Дописати коментар