середу, 1 січня 2014 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА ЕСТАФЕТА ПАМ’ЯТІ “СЛАВА ВИЗВОЛИТЕЛЯМ УКРАЇНИ”

27 грудня на священній потіївській землі зустрілись два сусідніх райони – Радомишльський та Черняхівський.
Пам’яті великого подвигу радянського народу, воїнів визволителів, працівників тилу, підпільників та партизанів, всіх, хто боровся з фашистською навалою присвячена ця подія. На урочистостях були присутні заступник голови Радомишльської РДА К.О.Наливайко, перший заступник голови Черняхівської РДА М.В.Мартиненко, голова Радомишльської ветеранської організації В.П.Жлуктенко, голова Черняхівської ветеранської організації І.І.Довженко, голова Черняхівської районної організації воїнів- афганців Л.Є.Жовтовський, школярі та вчителі. Райони обмінялися символічними подарунками – книгами. - повідомляє сайт РДА.
«Ми передаємо естафету у знаменні для Радомишльщини дні: 70 років тому, наш район був втретє та остаточно визволений з німецько-фашистської окупації. Україна, як і всі братні республіки, сплатила страшну ціну за свою свободу. Найкращі її сини та дочки віддали власне життя за наше щасливе майбутнє. І хоч кожна річниця віддаляє від нас війну, пам’ять про звитягу і незламність нашого героїчного воїна-визволителя залишається в серцях», – зазначив К.О.Наливайко.
Передаючи естафету черняхівцям, маємо надію, що вони гідно пронесуть її своїм районом, возвеличуючи Велику Перемогу нашого народу над гітлерівцями.
Бажаємо всім міцного здоров’я, довголіття, бадьорості , гарного настрою і всіляких життєвих гараздів. Нехай завжди над нами в мирному небі світить яскраве сонце.

Немає коментарів:

Дописати коментар