вівторок, 18 грудня 2018 р.

Двоє невідомих погрожуючи фізичною розправою відібрали 150 гривень та пляшку горілки у мешканця с. Потіївка

Двоє невідомих осіб проникли до помешкання жителя с. Потіївка та, погрожуючи застосуванням фізичної сили, примусили віддати кошти, які зберігались в будинку.
02 грудня 2018 року о 23.51 год. до чергової частини Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області по телефону надійшло повідомлення від жителя с. Потіївка про те, що невідомі особи зайшли до будинку заявника та, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи його коштами в сумі 150 гривень.
Проведеними заходами встановлено, що 02.12.2018 року близько 23.40 год., двоє невідомих осіб проникли до помешкання заявника та, погрожуючи застосуванням фізичної сили, примусили останнього віддати кошти, які зберігались в будинку, після чого, заволодівши коштами в сумі 150 гривень та пляшкою горілки ємкістю 0,5 л., зникли в невідомому напрямку. З місця події вилучено відбитки взуття, завдяки яким в подальшому поліцейські вийшли на слід злочинців.
У скоєнні злочину підозрюються місцеві жителі, у яких за місцем проживання вилучено пляшку з під горілки ємкістю 0,5 яка була викрадена з місця скоєння злочину та сліди відбитків їхнього взуття.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст.186 КК України.

Джерело: http://radomyshl.com/news/5826-dvoye-nevdomih-pogrozhuyuchi-fzichnoyu-rozpravoyu-vdbrali-150-griven-ta-plyashku-gorlki-u-meshkancya-s-potyivka.html

Немає коментарів:

Дописати коментар