пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Майора СБУ з Потіївки звинувачено у розбещенні неповнолітньої

"Доблесні" захисники прогнилого режиму Порошенка, що отримують за рахунок народу величезні зарплати в СБУ, постійно засвічуються у відкритих проти них кримінальних провадженнях - то на хабарях, то на порушеннях законодавства під час виконання своїх службових обов'язків, а особливо відзначаються у боротьбі зі свободою слова, кидаючи опозиційних до Петра-офшорника журналістів за грати. Про те, як масово зрадили свою державу СБУшники в Криму, на Донеччині та Луганщині - то тема окремої розмови. Але у цій "конторі" ступінь деградації "сатрапів" проамериканського режиму Порошенка, через стрімке наближення часу відповідальності за скоєні проти народу та демократії, постійно посилюється. Яскравим свідченням цього є рішення суду стосовно майора СБУ. 
Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту майору Коростенського міського відділу Управління Служби безпеки України у Житомирській області, звинуваченому у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні порнографії.
Про це йдеться в ухвалі суду від 16 листопада 2017 року.
Прокурор наполягав на запобіжному заході у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення підозрюваним застави в розмірі 1,12 млн. гривень, проте суд йому відмовив.
Співробітник СБУ народився в с. Потіївка Радомишильського району Житомирської області, має вищу освіту, одружений, виховує двоє неповнолітніх дітей.
Досудовим розслідуванням, яке здійснювала військова прокуратура Київського гарнізону, майора СБУ підозрюють у тому, що в травні 2017 року він через соціальну мережу "Вконтакте" вів розмови на сексуальні теми з неповнолітньою особою та надсилав їй свої порнографічні фото.
"Доблесний" СБУшник підозрюється у тому, що 19.05.2017 приблизно о 20 год. 32 хв., діючи умисно, достовірно знаючи про неповнолітній вік особи, з метою задоволення своєї статевої пристрасті, яка полягала в отриманні статевого задоволення від демонстрації оголеного статевого органу у стані ерекції іншим особам та збудження статевого інстинкту неповнолітньої особи, почав цинічні розмови на сексуальні теми шляхом віртуального спілкування за допомогою своєї особистої сторінки соціальної мережі з малолітньою особою, а в подальшому 20.05.2017 о 00 год. 41 хв. надіслав їй фотознімок з відвертим, самоцільним та вульгарно-натуралістичним зображенням статевого органу, чим вчинив відносно останньої розпусні дії, та спричинив шкоду її моральному становленню та розвитку малолітньої, а також вчинив виготовлення та розповсюдження серед неповнолітніх зображень порнографічного характеру", - йдеться в ухвалі Печерського суду.
Суд також зобов'язав підозрюваного не відлучатися з Коростеня без дозволу слідчого, прокурора або суду, утримуватися від спілкування зі свідками, іншими особами з приводу обставин вчиненого ним кримінального правопорушення, а також від спілкування в мережі Інтернет, носити електронний браслет та здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну.
Строк дії ухвали - по 12 січня 2018 року включно.

Немає коментарів:

Дописати коментар