неділю, 10 вересня 2017 р.

Пожежа в Потіївці

27 серпня 2017 р., близько сьомої години вечора до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі на території приватного домоволодіння в с. Головенка Житомирського району.
З’ясувалося, що вогнем повністю охоплено дерев’яний сінний в якому зберігалися солома та дрова. Існувала загроза поширення займання на розташований впритул цегляний гараж. Менш ніж за годину пожежу вдалося локалізувати та о 22:09 – ліквідувати. Рятувальники не допустили збільшення масштабів пожежі. Вогнем знищено сінник, 200 кг соломи та 20 куб. м дров.
Також вогнеборці загасили пожежу дерев’яного сінника в с. Хичів Хорошівського району. Там рятувальники запобігли перекидання вогню на поруч розташовані дві господарчі будівлі.
Ще одне займання сінника було ліквідовано черняхівськими вогнеборцями в с. Щеніїв. За попередньою інформацією, в усіх випадках загоряння сталося внаслідок влучень в будівлі розрядів блискавок. Остаточні причини пожеж наразі встановлюється фахівцями.

"27 серпня у Черняхівському та Хорошівському районах вогнеборцям довелось гасити грубі корми – у результаті чого знищено 2 сінники, 2 т соломи та 5 т сіна. Не вдалося врятувати 2 житлові будинки у в с. Осова Ємільчинсько та с. Потіївка Радомишльсько районів, які вщент згоріли. Поблизу смт Озерне Житомирського району виявлено 2 артилерійські снаряди часів 2 світової. Їх знешкодження заплановано на сьогодні. Також внаслідок вчорашніх складних погодних умов, що пов’язані з сильним дощем та грозою в 6 районах області від електропостачання було відключено 27 населених пунктів та 99 трансформаторних підстанцій", – розповів фахівець прес-відомства обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Андрій Денисюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар