неділю, 7 серпня 2016 р.

У Житомирі провели благодійну акцію «Збираємо манюню до школи»

Житомирська громадська організація «Все робимо самі» 1 серпня провела благодійний захід «Збираємо манюню в школу», приурочений до 13-ї річниці створення організації та 30-річного ювілею її голови Богдана Купчинського.
В цей день ювіляр приймав подарунки у виді шкільного приладдя, канцтоварів, шкільної форми. Все це буде передано першокласникам з малозабезпечених родин з с. Потіївка Радомишльського району.
Під час святкування відбулась презентація книги «Мрія, яка дає крила». У книзі, яка є своєрідним посібником для тих, хто хоче почати займатися благодійністю,  розповідається про діяльність громадської організації, про те, як потрібно працювати для інших.
Також, під час акції чотирьом дітям були вручені портфелі з усім необхідним шкільним приладдям (Бодомер Кароліна, Данилюк Тимофій, Коваленто Рустам, Кондратюк Михайло). Батьки дітей дуже вдячні за допомогу, адже самі не мали змогу зібрати дітей до школи.
Іненинників прийшли привітати вихованці студії розвитку талантів Ірени Марченко, діти подарували для гостей чудові вокальні номери, також на святі виступила з пісенним подарунком член правління організації Світлана Ніконорова. Свою творчість для присутніх подарувала оперна співачка Олена Гребенюк.

Подарунки зібрані і частвово вже роздані, найближчим часом орагнізатори повезуть шкільні набори в село Потіївка, аби роздати подарунки дітям з малозабезпечених, багатодітних родин, дітям з особливими потребами.

Немає коментарів:

Дописати коментар