понеділок, 7 грудня 2015 р.

Студенти гірничо-екологічного факультету ЖДТУ провели ярмарок, щоб зібрати гроші на подарунки в дитбудинок

На новорічні свята студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного університету традиційно збираються привітати своїх підопічних – 130 вихованців дитячого будинку-інтернату в селі Потіївка. Крім вистави і концерту, планують закупити для дітей солодкі подарунки та іграшки, тож, щоби заробити гроші на їх придбання, студенти влаштували ярмарок смаколиків. 
 
 «У нашому університеті за кожним факультетом закріплений дитячий будинок чи інтернат в межах області. Ми дружимо із дітками з Потіївки і їздимо до них у гості. Вони також представляють свої вироби ручної роботи під час візитів у ЖДТУ, – каже студентський декан факультету Ольга Матвійчук. – Без уваги і подарунків ми просто не можемо їх залишити. Вже підготували казку, яку ставитимемо для них, і зібрали трохи грошей разом із студентами на подарунки. Можливо, це будуть якісь ігри розвивальні. Попередньо узгодимо потреби із керівництвом цього дитбудинку. Окремо вирішили провести в нашому виші благодійний ярмарок, на якому продаватиметься домашня випічка. Усі виручені кошти, звісно ж, підуть діткам».

 Млинці, торти, печиво із різною начинкою та багато іншого студенти готували самі зі своїх продуктів вдома чи в гуртожитках. Ціни пропонували різні – 6, 10, 12 чи 15 гривень, але за бажанням кожен міг оплатити свою покупку і кинути ще додатково кошти у скриньку.
Серед покупців на ярмарку – студенти різних факультетів та навіть декан і викладачі ГЕФу. Спільними зусиллями вдалося заробити від продажу 1 338 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар