середу, 7 жовтня 2015 р.

У СЕЛІ ПОТІЇВКА ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЯ

Управління МВС повідомляє, що слідством встановлено, що у вересні цього року 22-річний житель Радомишльського району обікрав три будинки. Молодика було затримано. Триває досудове розслідування.
До Радомишльського райвідділу міліції звернулась жителька с. Потіївки із заявою про викрадення з приміщення сільської ради 200 гривень. На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник потрапив до будівлі, вийнявши віконне скло.
Згодом з аналогічними заявами звернулись 32-річний житель с. Заньків та 70-річна жителька с. Дубовик. У заявників зловмисник викрав гроші та планшет, при чому потрапив у їх помешкання таким же шляхом – вийнявши віконне скло.
Відомості про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Провівши низку спеціальних заходів, працівники міліції встановили, що крадіжки вчинив 22-річний місцевий житель. Молодик зізнався у скоєному. Нині його заарештовано.
Триває розслідування кримінальних проваджень. Чоловікові загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Читаючи повідомлення УМВС про факт крадіжки з будівлі   Потіївської сільської ради  виникає  резонне запитання: чому до міліції звернулася пересічна «жителька с.Потіївки», а не сільський голова, чи інша посадова особа сільради?

Немає коментарів:

Дописати коментар