суботу, 24 січня 2015 р.

"Сама собі і вчитель, і режисер, і продюсер."

Бадюк Наталія Василівна

Співачка, культпрацівниця.

Народилась 25 червня 1971 р. в с.Потіївка Радомишльського району (дівоче прізвище – Деньдобра).
У 1988 р. закінчила Потіївську середню школу, у 1992 р. – Житомирське училище культури (за фахом - хормейстер).
З 1992 р. працює художнім керівником Потіївського сільського Будинку культури.Співати почала ще в дитинстві, брала участь у шкільній художній самодіяльності. Володіє колоритним і сильним голосом (сопрано).
Постійна учасниця концертних програм і святкових заходів, що проводяться в Радомишльському районі, творчих звітів культармійців Радомишльщини на обласній сцені. Виступає з сольними номерами, в дуетах, як солістка хорових колективів, ансамблів. Є учасницею дуету "Калина" Потіївського Будинку культури (з Ольгою Палиш), а також керівником і солісткою жіночого вокального ансамблю "Любисток".
У репертуарі – естрадні, народні пісні, автентичні пісенні твори. Підготувала сольні концертні програми "Україна - моя любов", "Дякую Богові за талант", з якими виступала в Радомишлі, інших містах і селах краю.
Веде активну пошукову діяльність, збираючи і досліджуючи зразки місцевого фольклору, автентичної музики.
Брала участь у багатьох конкурсах і фестивалях, переважно у жанрі автентичного співу, де ставала лауреатом і дипломантом. Серед них - міжнародні фестивалі «Сорочинський ярмарок» (двічі), «Лесині джерела» (Новоград-Волинський), «Непротоптаний шлях» (Брест), «ПРО-Театр» (Москва), Всеукраїнський фестиваль «Червона рута», обласні – «Поліське перевесло» ім. Ніни Матвієнко, «Зорі над Убортю» (Овруч), "Короваю, мій раю" та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар