неділю, 30 грудня 2012 р.

Київські митники привітали малечу Потіївського інтернату зі святом Святого Миколая та новорічними святами.

25 грудня 2012 | Київська регіональна митниця


Кожен візит до вихованців Потіївської спеціальної школи-інтернату що на Житомирщині для столичних митників радісний і болючий водночас. Вихованці всіх інтернатів потребують допомоги та тепла, а цього інтернату – особливо. Саме він став домівкою та рідним домом для 109 дітей з дитячим церебральним паралічем та найрізноманітнішими фізичними вадами. І прикро, що лише 21 дитина справжня сирота, а решту горе-батьки віддали в інтернат власноруч.

Попри всі свої життєві негаразди дітлахи по-справжньому щирі та чесні. Теплом та посмішками зустріли своїх опікунів, чемні та привітні вони раділи кожній хвилині, яка завдяки митникам приємно виділялась на фоні їх буднів.

Солодощі та подарунки від співробітників митниці стали приємним доповненням свята, на яке вони чекали та до якого готувались заздалегідь. Новорічною виставою, віршами та піснями у власному виконанні віддячили вони своїм шефам. А ще приємно здивували своїми спортивними досягненнями. Виявилось, що захоплення дітей армрестлінгом дозволило дівчинці, яка пересувається на інвалідному візку стати призером змагань міжнародного рівня. І таких вагомих досягнень у вихованців багато.

А ще вони творять дива. Виготовлені дітьми панно за допомогою паперопластики можуть стати прикрасою будь-якої оселі. Кожен дитячий витвір дихає любов‘ю та теплом, а акуратність робіт говорить за старанність та бажання творити прекрасне.

«Сподіваюсь, що Ваша доля в найближчому майбутьому стане щасливішою, а Київська регіональна митниця зробить все від неї залежне задля досягнення цього», - завершив своє спілкування з дітьми заступник начальника Київської регіональної митниці Максим Алексєєв.

Немає коментарів:

Дописати коментар