четвер, 22 вересня 2011 р.

Благодійна акція «Вшануймо матір»

У селі Потіївка Радомишльського району вшановували матерів-героїнь. 30 жінок, які, згідно указу Президента України, носять це почесне звання, окрім обов’язкових державних пільг, отримали подяки та цінні подарунки від депутата Житомирської обласної ради Володимира Пехова. Благодійна акція «Вшануймо матір» і вручення подарунків жінкам, які цьогоріч отримали почесне звання «Мати-героїня» відбулися за сприянням депутата обласної ради Володимира Пехова.
Тетяна Кривенко -голова благодійного фонду «Рідний дім»: "Визначна подія для мене особисто і для депутата обласної ради Пехова В.А. Це зустріч з мамами- героїнями…. До людей".
Галина Скороход – мати 5-ох дітей: "Не легко було виростити і виховати їх усіх, але вона змогла і з гордістю пишається тим. Сьогодні жінка дякує обласному депутату за підтримку і бажає йому здоров`я."
Галина Скороход, мати-героїня: "В нашій державі щоб він працював, щастя йому, здоров`я, а також щоб він на благо наших людей працював і хай йому буде все добре".
Слова вдячності висловив і місцевий селищний голова
Володимир Майструк, голова Потіївської сільської ради: "І я завдячую всім тім і депутату обл.. ради В.А Пехову і голові райдержадміністрації за те, що вони приділяють свою увагу людям і сільським трудівникам".
Цього ж дня від депутата було передано набір необхідного медичного матеріалу для місцевої лікарні.

Автор Д.Ткаченко, П'ятниця, 16 вересня 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар